Why I purchased an AquaTru for my new restaurant

Waarom ik een AquaTru heb gekocht voor mijn nieuwe restaurant

Lucia (33) groeide op in Italië en verhuisde op 10-jarige leeftijd naar Nederland. Talloze middagen bracht ze samen met haar vader door in de keuken. "De betoverende aroma's van de Italiaanse keuken, daar kan niets tegenop voor mij. Ik had de kunst van het bedienen van een pastamachine onder de knie voordat ik zelfs maar leerde fietsen", lacht ze. "Toen mijn vader zei dat hij zijn werkdruk in het restaurant wilde verminderen, ging ik gretig de uitdaging aan. Het leren kennen van de recepten van mijn vader en het presenteren op een mooi geordend bord voor onze gasten vervulde me met immense trots. Zijn keuken was heilig, en niet zomaar iedereen kreeg toegang terwijl hij werkte. Het was een voorrecht dat je moest verdienen", herinnert Lucia zich.

Op zoek naar het mooiste resultaat

"Terwijl ik trouw bleef aan de recepten van mijn vader, zocht ik constant naar manieren om onze culinaire ervaring te verbeteren. Het werk vereenvoudigen was mijn doel. Neem bijvoorbeeld de pannen! Vooral bij het koken van pasta ontstonden vaak hardnekkige witte vlekken of strepen die gewone wasmiddelen niet konden verwijderen. Ik besteedde weer een middag gewapend met een spons en hardnekkige schoonmaakmiddelen."

Water: het essentiële element

"Op die momenten dacht ik na over hoe ik de situatie kon verbeteren. Water dient immers als basis voor alles wat we in de keuken doen. Of het nu gaat om de pastasaus, het koken van pasta, het wassen van groenten of het schoonmaken, water speelt een essentiële rol." rol. Ik besefte hoe belangrijk het was om de kwaliteit van het water dat we gebruikten te onderzoeken. Wat schuilde daarin? Nou ja, best veel! Talloze ongefilterde chemicaliën en hardnekkige kalkaanslag kwamen in ons water terecht. Toen ik dieper in deze kwestie verdiepte, was ik verrast door het niveau van vervuiling in het water dat we consumeerden en gebruikten om te koken. Maar zoals ze zeggen, met uitdagingen komen oplossingen. Een vriend van mij had een AquaTruAquaTru kon tot 99% van die stoffen uit mijn water verwijderen. Het leek de perfecte remedie in mijn hachelijke situatie!"

AquaTru: de geliefde metgezel van het restaurant

"Het spreekt voor zich dat ik een fervent pleitbezorger ben geworden. Hoewel mijn vader aanvankelijk wenkbrauwen optrok bij het idee om zo'n modern apparaat in onze professionele keuken te introduceren, drong ik aan op implementatie. Toen ik aangaf dat het eten nog specialer zou smaken als het resultaat was dat hij met tegenzin instemde.De eerste portie spaghetti bolognese bereid met AquaTru

Terug naar blog

Start filtering your water today

And enjoy pure and clean water without harmful contaminants

 • The role of clean water in digestive wellness

  De rol van van schoon water in onze spijsvertering

  De kwaliteit van water heeft aanzienlijke invloed op onze spijsverteringsgezondheid. Dit artikel onderzoekt de wetenschap achter hydratatie, de effecten van verontreinigingen op onze darmen en de voordelen van het geavanceerde...

  De rol van van schoon water in onze spijsvertering

  De kwaliteit van water heeft aanzienlijke invloed op onze spijsverteringsgezondheid. Dit artikel onderzoekt de wetenschap achter hydratatie, de effecten van verontreinigingen op onze darmen en de voordelen van het geavanceerde...

 • Understanding the link between water contaminants and allergies

  De link tussen het filteren van water en allerg...

  Water kan puur lijken, maar onzichtbare verontreinigingen die erin verborgen zitten, kunnen allergische symptomen verergeren. Het begrijpen van de link tussen waterkwaliteit en deze reacties wordt essentieel. Leer hoe verontreinigingen...

  De link tussen het filteren van water en allerg...

  Water kan puur lijken, maar onzichtbare verontreinigingen die erin verborgen zitten, kunnen allergische symptomen verergeren. Het begrijpen van de link tussen waterkwaliteit en deze reacties wordt essentieel. Leer hoe verontreinigingen...

 • The 4 most delicious infused water recipes with the AquaTru Carafe Infuser

  De 4 lekkerste infused water recepten met de Aq...

  Maak deze recepten simpelweg met de AquaTru Carafe Infuser en bereid je voor op een ware smaakexplosie met onze heerlijke infused water creaties!

  De 4 lekkerste infused water recepten met de Aq...

  Maak deze recepten simpelweg met de AquaTru Carafe Infuser en bereid je voor op een ware smaakexplosie met onze heerlijke infused water creaties!

 • Why I purchased an AquaTru for my new restaurant

  Waarom ik een AquaTru heb gekocht voor mijn nie...

  Ontdek hoe AquaTru Lucia's restaurant verhoogde: duik in het inspirerende verhaal van Lucia (33) toen ze op zoek was naar een innovatieve oplossing voor haar restaurant en AquaTru tegenkwam. Ontdek...

  Waarom ik een AquaTru heb gekocht voor mijn nie...

  Ontdek hoe AquaTru Lucia's restaurant verhoogde: duik in het inspirerende verhaal van Lucia (33) toen ze op zoek was naar een innovatieve oplossing voor haar restaurant en AquaTru tegenkwam. Ontdek...

1 van 4