Politique de remboursement

Onze producten kunnen, om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, alleen geretourneerd worden als de verzegeling van de verpakking niet verbroken/aangetast is. Dit betekent dat de producten ongeopend en ongebruikt dienen te zijn.

Indien je iets wilt retourneren volg dan voor een goede en snelle afhandeling onderstaande procedure:

1. Stuur een e-mail met de reden van retour, het ordernummer, je naam en je contactgegevens onder vermelding van 'retourzending' naar info@aquatruwater.nl. Dit dien je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten te regelen.

2. Stuur je pakket pas retour als je van ons een reactie ontvangen hebt. Doe dit vervolgens inclusief pakbon waarop je aangeeft welke producten in het pakket zitten. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt, zodat er tijdens het transport geen schade kan ontstaan. Verstuur de producten (op eigen kosten) naar:

AquaTruWater B.V.

Groesbeekseweg 22

6524 DB, Nijmegen

Nederland

3. Bij binnenkomst van je retourzending controleren wij de inhoud. Zodra deze gecontroleerd en goedgekeurd is, boeken wij het tegoedbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug via ons betaalsysteem.

Let op: indien de verzegeling verbroken is kan je de producten, om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, niet meer retourneren.